Bob Stroop Show

“De Bob Stroop Show is een gloednieuwe muzikale show waarin je wordt gekieteld, in de watten gelegd, uit de tent gelokt, opgefokt”

De Bob Stroop show is een interactieve muzikale show die gaat over communicatie, verbinding, fantasie en improvisatie. Hoe verstaan wij elkaar met noten, met onzintaal met neuriën, fluisteren etc.

Misschien wel als tegenwicht voor “de ode aan het alleen-zijn” bekroop me het gevoel wat meer de verbinding op te zoeken. Bovendien wilde ik meer m’n entertainment kant laten zien, overigens zonder er aan diepgang wordt ingeleverd. Bob Stroop (ik werd ooit zo aangekondigd tijdens een koffieconcert) durft net iets verder over de lijntjes, gaat iets dichter op de huid van het publiek.

Het publiek roept en raadt, luistert en fluistert…

Met oa een Raad-de-tune kwis, een ode aan de jabbertalk (onzintaal), een masterclass improvisatie en een zalvende mantra.

Uw gastheer Bob Stroop presenteert, wauwelt en toetst.

Met Ton Nieuwenhuizen op bas en Sybolt Kamstra op slagwerk.

De primeur was 30 maart 2019 in De Vest Alkmaar tgv Jazztival  Alkmaar; daarna hebben we Bind op het Hembrug in Zaandam aangedaan, en 27 maart 2020 stond de Petruskerk in Wanswerd op het programma, ware het niet dat ….

Een nieuwe Bob Stroop Show

22 november 15.00 uur in Het Groene Kerkje  in Lambertschaag!!

Bekijk de promotievideo

https://youtu.be/UrTeldsy058

En wat dacht je van een heuse trailer :